online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Vacature relatiebeheerder 32-40 uur

We zoeken een ondernemende relatiebeheerder die graag een topprestatie wil leveren voor onze klanten. Je krijgt energie van het sparren met klanten en collega’s.

Jouw rol
Als relatiebeheerder maak je deel uit van een gedreven team. Samen met je collega’s doe je er alles aan om onze klanten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te geven. Je bent iemand die het is toevertrouwd om complexe opdrachten op te pakken en zelfstandig uit te voeren. Je hebt een ondernemende instelling en jouw span of control is groot. Je maakt moeiteloos analyses met de nieuwste software applicaties en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie.

Vanuit gedegen vakkennis stel je jaarrekeningen samen, verleen je administratieve diensten en verricht je diverse fiscale werkzaamheden. Ook stel je adviezen op. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust je op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken.

Er wacht je een gevarieerde MKB klantenportefeuille en daarvoor word je op korte termijn het eerste aanspreekpunt.

Dit ben jij:
-Goede kennis van vaktechniek en softwareprogramma’s
-Minimaal zes jaar relevante werkervaring in de accountancy
-Afgeronde opleiding hbo accountancy / bedrijfseconomie
-Communicatief sterk en op een prettige manier assertief
-Teamplayer
-Ambitieus en erop gebrand om te groeien in je vak en als persoon
-Commercieel denker met ondernemende instelling

Werken bij Brem Accountants en Adviseurs
Bij Brem ben je zelf aan zet. We geven je alle mogelijkheden te groeien en spreken graag mee over je ambities. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt. Bij ons verdien je een echt goed salaris en stellen we samen een mooi pakket secundaire voorwaarden op.

Wil je meer weten? Bel of mail dan met Jan Brem | j.brem@bremaccountants.nl of 06 23 75 36 96. We komen graag met je in contact.

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling