online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Ondernemersadvies

Cijfers alleen helpen u niet verder. Gevoel, ervaring en drive wel. Ons accountantskantoor bestaat al 75 jaar en hielp in al die jaren vele ondernemers verder. Met onze ervaren en jonge adviseurs, met aloude wijsheden, in de dynamiek van de nieuwe economie.

Samen volgen we vele bedrijven en ondernemers, en helpen we hen op weg. We interpreteren de cijfers, zien waar het efficiënter kan, weten waarmee we kunnen vergelijken en kunnen, als buitenstaander, confronteren waar nodig. We willen altijd helpen, maar wij zeggen helder waar het op staat.

Advies over de interpretatie van de cijfers
Ondernemersadvies gaat verder dan cijfers, al vormen cijfers wel het vertrekpunt. Glasheldere rapportages, liquiditeitsprognoses en begrotingen zijn een absolute must. Vanaf daar beginnen we met bedrijfseconomisch advies.

Waar zit de winst en waar het verlies?
Is uw bedrijf goed gestructureerd?
Waar liggen kansen op financiering of overnames?

Samenwerken
Het kan zijn dat u met uw bedrijf een moeilijke fase doorgaat of een spannende, zoals een fusie of overname. In dat geval staan wij u graag bij. Met fiscaal, juridisch en financieel advies én met een gezonde ondernemingsgeest. We merken dat iedere ondernemer een frisse kijk op de zaak kan gebruiken. Ondernemersadvies is bij uitstek een dienst waarbij we samen optrekken en waar wij genieten van uw succes.

Personal Finance
Vergeet niet naast aan uw bedrijf, ook aan uzelf te denken. Terwijl de bedrijfsadministratie op orde is, kan die van uzelf weleens minder helder zijn. Hoe zit het uw financiële planning? Met uw pensioen, verzekeringen, uw plannen voor de toekomst?

Wilt u ook dat een ervaren bedrijfsadviseur eens met u mee kijkt?
Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

De dienstverlening van Brem Accountants en Adviseurs
Bij Brem Accountants en Adviseurs kunt u terecht voor accountancy, belastingadvies, personeelsadvies en salarisadministratie, corporate finance, ondernemersadvies, nalatenschap en meer. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0578 691 670 of info@bremaccountants.nl.

Wim Bijsterbosch

Adviseur MKB / agrarisch

stuur een e-mail

06 139 125 47

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling