online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Over ons

Brem Accountants en Adviseurs is al ruim 75 jaar een actieve speler in de regio Zwolle – Apeldoorn. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende full service accountants- en adviesorganisatie met een sterke focus op advisering van ondernemers in het MKB. Daarbij staan kwaliteit, goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling bij ons hoog in het vaandel.

Jan Brem maakte met zijn kantoor jarenlang onderdeel uit van Meeuwsen Ten Hoopen, later mth. In 2018 is zijn vestiging in Heerde, inclusief het team van medewerkers verzelfstandigd. Hij koos daarvoor, omdat hij verbonden wilde blijven aan de regio’s Apeldoorn en Zwolle.

Wij zijn er voor mkb-ondernemers, startende zelfstandigen, stichtingen,verenigingen en particulieren. Wij zijn actief op het gebied van accountancy en financiële, fiscale en juridische dienstverlening.

Missie
We willen een bijdrage leveren aan uw succes. Door samen op te trekken, als klankbord te fungeren en kort op de bal te zitten. Op kwalitatief hoog niveau, dankzij ons team en een sterk netwerk van specialisten.

Kernwaarden:

Betrokken en sparringpartner
Wij zijn sparringpartner voor ondernemers. Elkaar kennen is van groot belang. Samen klankborden, kansen verkennen, monitoren en adviseren. Als u een vertrouwelijke en open verstandhouding met elkaar hebt, kunt u samen kansen creëren. Wij gaan samen met u, uw ambities waarmaken.

Deskundig en gespecialiseerd
We hebben een sterk professioneel team van relatiebeheerders, administrateurs, accountants, fiscalisten en mkb-adviseurs. We werken samen met specialisten uit ons hechte en sterke netwerk. Zo zijn we nauw betrokken én professioneel.

Actief en flexibel
Wat u vandaag bedenkt, zet u graag direct om in actie. Wij zijn proactief en zitten kort op de bal, zijn flexibel en we houden van snelheid. Omdat dit in veel gevallen bepalend is voor het resultaat en succes.
Door naar u te luisteren, proactief te adviseren op basis van deskundigheid zult u onze meerwaarde ervaren.

Ons team

Jan Brem AA

Directeur / accountant

Jan van Norel AA

Accountant

Michel van der Veen RB

Adviseur MKB

Anka Bruil AA RB

Accountant

Wim Bijsterbosch

Adviseur MKB / agrarisch

Hanny Logtenberg

Aangiftemedewerker

Christelin Schaapman

Assistent-accountant

mr. Richard van Rijssen

Belastingadviseur

Mariska Halfwerk

Secretaresse

Jacqui Kalf

Secretaresse

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling