online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Branches

Brem Accountants en Adviseurs is in verschillende branches actief. Iedere branche heeft zijn eigen kenmerken. Waarom het voor u handig is dat we ons gespecialiseerd hebben in deze markten? We kennen de specifieke kansen en bedreigingen, relevante wet- en regelgeving en stellen BiZ-rapportages ter beschikking, waarin de prestaties van uw bedrijf kunnen worden vergeleken met die in de markt.

Dat is waardevolle informatie! Vaak leidt dit tot specifieke adviezen die uw organisatie sterker en slimmer maken en u helpen de juiste strategische keuzes te maken.

Dit zijn de branches waarin we ons hebben gespecialiseerd:
– Transport en logistiek
– Automotive
– Bouw
– Horeca
– Agro
– Kleine zelfstandigen

Ieder van deze branches heeft andere eigenschappen. Bij transport en logistiek gaat het vaak om forse investeringen in het wagenpark. Bij automotive zien we een sterk veranderende markt, waarin overheidsmaatregelen de mate van verkoop enorm beïnvloeden. In de bouw geldt op dit moment krapte op de arbeidsmarkt en gaat het om de balans tussen de flexibele schil, met alle administratieve gevolgen van dien, en de vaste kern van uw organisatie. De bouw kende bovendien een heftige crisisperiode, waar nog niet iedereen van is bekomen. Hoe zorgt u dat u sterk en gezond bent en u een volgende laagconjunctuur de baas bent?

De agrarische sector is bijna dagelijks in het nieuws. Er wordt veel gevraagd van agrariërs en het speelveld verandert nogal eens. Tel daarbij op de maatschappelijke druk, stijgende grondprijzen en de wetgeving rondom meststoffen inclusief verplicht aan te leveren administraties. Onze adviseurs helpen u als agrarische ondernemer zodat zij vooral vanuit hun passie kunnen blijven werken.

Wij helpen. Wij zijn er voor mkb-ondernemers, startende zelfstandigen, stichtingen, verenigingen en particulieren. We willen een bijdrage leveren aan uw succes. Door samen op te trekken, als klankbord te fungeren en kort op de bal te zitten. Op kwalitatief hoog niveau, dankzij ons team en een sterk netwerk van specialisten.

De dienstverlening van Brem Accountants en Adviseurs
Bij Brem Accountants en Adviseurs kunt u terecht voor accountancy, belastingadvies, personeelsadvies en salarisadministratie, corporate finance, ondernemersadvies, nalatenschap en meer. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0578 691 670 of info@bremaccountants.nl.

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling