online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Personeelsadvies en Salarisadministratie

Het zijn mensen die van uw onderneming een succes maken. Maar met de mensen, komt ook de administratie. Die is bij ons in goede handen.

Als u uw salarisadministratie aan ons uitbesteed, dan dragen wij de verantwoordelijkheid. Wij verzorgen de periodieke aangiften, loonheffingen en ziekmeldingen voor onze klanten die de loonadministratie door ons laten verzorgen. De loonstroken en jaaropgaven maken wij ook digitaal toegankelijk.

Digitale loonstrook
In ons portal zijn loonstroken en jaaropgaven toegankelijk in een veilige, online omgeving. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van de papieren loonstrook. Zo hoeft u niets meer te printen en versturen en bespaart u veel kosten. Bovendien hebt u altijd toegang tot deze gegevens.

Een juiste loonberekening
Een loonstrook die klopt, dat lijkt vanzelfsprekend. Toch komt het nog vaak voor dat er fouten in zitten. Dat komt doordat het berekenen van bruto- en nettolonen gecompliceerder is dan we vaak aannemen. En dat terwijl het heel belangrijk is dat de loonstroken kloppen, dat is onderdeel van goed ondernemerschap.

Online salarisadministratie
Brem Accountants en Adviseurs heeft een uitgebreide online omgeving, waarin salarisstroken en alles wat relevant is staat opgeslagen. Zoals verlof, ziekte, pensioenen en contracten. Zo werken we altijd samen aan hetzelfde en is uw jarenlange relatie met personeel er één die zich kenmerkt door heldere afspraken.

Wat we voor u bijhouden?

Loonaangifte
Werkgevers moeten periodiek loonaangifte doen voor de loonheffingen. Zo moeten alle loonheffingen aan worden gegeven bij de belastingdienst.

Loonverwerking
De loonverwerking doen wij samen met u. U kent alle ins en outs van uw bedrijf en personeel, en wij hebben de expertise. Een correcte loonadministratie zorgt voor rust in uw organisatie.

Ziek melden
Als werkgever bent u verplicht een zieke medewerker aan te melden bij de Arbodienst of bedrijfsarts. Tijdige ziekmelding bij de juiste instanties is van groot belang. Het kan namelijk van invloed zijn op een eventuele ziektewetuitkering of een IVA-uitkering van uw werknemer.

De dienstverlening van Brem Accountants en Adviseurs
Bij Brem Accountants en Adviseurs kunt u terecht voor accountancy, belastingadvies, personeelsadvies en salarisadministratie, corporate finance, ondernemersadvies, nalatenschap en meer. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0578 691 670 of info@bremaccountants.nl.

Michel van der Veen

Adviseur MKB

stuur een e-mail

06 397 536 60

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling