online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Nalatenschap

Hoe dan ook, u moet nadenken over later. Nalatenschap gaat over uw vermogen, bezittingen, testament, erfenis; letterlijk over hetgeen u na laat. Maar u moet het wel goed laten vastleggen.

Waar u aan moet denken?
Heeft u geen testament, dan worden uw bezittingen verdeeld volgens het erfrecht. Het betekent dat de juridische relatie met uw partner, kinderen en bloedverwanten leidend is.

In een testament bepaalt u zelf wie uw erfgenamen zijn en hoe u dat regelt. Hoe beschermt u de positie van degene die u het meest dierbaar zijn? Ook als u iets wilt nalaten aan goede doelen, moet u dat in een testament regelen en juridisch afdekken.

Heeft u veel vermogen, beleggingen of een onderneming, dan is het complexer. Alles moet op waarde worden geschat, maar ook het moment is veel bepalend. De vorm van het testament die u kiest, kan veel besparen, kan uw erfgenamen enorm helpen en voorkomt verrassingen. Het gaat vaak ook over de vraag wat u tijdens uw leven al kunt overdragen, op een manier die bij uw levensstijl past.

Brem Accountants en Adviseurs helpt u graag. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

De dienstverlening van Brem Accountants en Adviseurs
Bij Brem Accountants en Adviseurs kunt u terecht voor accountancy, belastingadvies, personeelsadvies en salarisadministratie, corporate finance, ondernemersadvies, nalatenschap en meer. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0578 691 670 of info@bremaccountants.nl.

mr. Richard van Rijssen

Belastingadviseur

stuur een e-mail

0578 69 16 70

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling