online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Corporate finance

Tijd voor verandering!? Bij een aankoop of verkoop komt een hoop kijken. U wilt zoveel mogelijk zekerheid in bouwen, want voor u het weet staat u voor verrassingen. We staan u in deze fase graag bij, op weg naar iets nieuws.

Bij de aan- en verkoop komt veel kijken:

– Waardebepaling
– Jaarrekeningen, rapportages en prognoses
– Ondernemersadvies
– Aan- of verkoopbegeleiding
– Financiering van de overname
– Juridisch en fiscaal advies
– Waardebepaling

Ervaring bij dit soort processen is cruciaal. Onze adviseurs hebben dat. We helpen graag, zijn ook kritisch, maar altijd samen op zoek naar de beste oplossing.

Herstructureren
Het herstructureren van uw organisatie heeft te maken met de juridische structuur. Dat heeft soms te maken met het beperken van risico’s, fiscale aspecten, maar ook de mate waarin bepaalde bedrijfsonderdelen verkoopbaar zijn. Herstructurering kan ook leiden tot meer flexibiliteit en het versnellen van groei. Niet zelden volgt het op groei, en is het onderdeel van het opzetten van een holdingstructuur.

Zo’n proces van herstructureren is best een ingewikkeld proces waar met name juridische aspecten, waardebepaling en uiteraard financiële rapporten en prognoses van belang zijn. Brem Accountants en Adviseurs staat u graag bij in het efficiënter, gezonder en beter maken van uw organisatie.

De dienstverlening van Brem Accountants en Adviseurs
Bij Brem Accountants en Adviseurs kunt u terecht voor accountancy, belastingadvies, personeelsadvies en salarisadministratie, corporate finance, ondernemersadvies, nalatenschap en meer. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0578 691 670 of info@bremaccountants.nl.

Jan Brem AA

Directeur / accountant

stuur een e-mail

06 237 536 96

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling