online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Financieringen

Als u vraagt om een financiering, vraag u van een ander te investeren in uw bedrijf. Wat daarvoor nodig is, is vertrouwen. Van hen, in u. Uw financieringsaanvraag moet daarom een goed verhaal zijn.

Een accountant speelt daarom vaak een beslissende rol in financieringsaanvragen. Omdat het niet alleen betrouwbare cijfers gaat, maar ook om reële liquiditeitsprognoses, begrotingen en marktgegevens. Brem Accountants en Adviseurs kan u daarbij helpen.

Ook met welke weg te bewandelen als het gaat om kredietaanvragen overigens. Want niet alleen banken verlenen kredieten.

Banken en informele investeerders
Financieringen gaan lang niet altijd meer over banken, maar gaat ook over investeerders. Die laatste groep is vaker gericht op uniekere ondernemingen met een goed rendement, terwijl banken zekerheden proberen te maximaliseren. We helpen u graag en kunnen u vanuit ons netwerk in contact brengen met goede partijen.

Bij financieringen gaat het niet alleen om de aanvraag, maar ook om de afhandeling. Wij helpen u bij contracten, voorwaarden en de juridische en fiscale afhandeling.

© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling