online diensten

0578 691670

contact

Werken bij

Kom in actie bij betalingsachterstand coronabelastingschulden


De Belastingdienst zond de afgelopen tijd weer brieven aan ongeveer 30.000 ondernemers met een betalingsachterstand op hun coronabelastingschulden. Heeft u zo’n brief ontvangen, zorg dan dat u snel in actie komt!


Overheid


Betalingsregeling coronabelastingschulden


Tijdens de coronacrisis kon u ervoor kiezen om de betaling van uw belastingschulden tijdelijk uit te stellen. Vanaf oktober 2022 moet u echter maandelijks aflossen op deze belastingschulden. Loopt u achter op deze aflossing en/of zijn er nieuwe belastingschulden ontstaan? Dan heeft u van de Belastingdienst een brief ontvangen.


Intrekking betalingsregeling


In de brief kondigt de Belastingdienst aan uw betalingsregeling in te trekken als u niet vóór 2 december 2023 uw achterstanden inloopt. Kom daarom snel in actie en voorkom daarmee intrekking van uw betalingsregeling. Als de Belastingdienst daartoe overgaat, moet u namelijk in één keer de hele belastingschuld terugbetalen.


Let op! Heeft u een brief van de Belastingdienst ontvangen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we dan beoordelen welke mogelijkheden u nog heeft.© 2018 Brem Accountants en Adviseurs - KvK: 05077789 ROSUMA B.V. - BTW-nummer: 8223.78.334.B.01 Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerKlachtenregeling